0
0 In Uncategorized

Lipie la gratar cu pui si legume coapte

O improvizatie de seara lenesa de vara care m-a cucerit si care mi se pare aproape mai buna decat o pizza!

Lipie cu pui

Ingrediente lipie

200 gr faina
aprox 60 gr apa
2-3 linguri ulei
1/2 pliculet drojdie
putin zahar (ptr activarea drojdiei)
putina sare

Lipie cu pui 

 Framantati aluatul si lasati-l la crescut pentru 30 de minute. Apoi faceti o a doua framantare si intindeti cu sucitorul lipii in dimensiunea dorita, pe care apoi le prajiti pe gratar.

Alaturi de lipii, pe gratar, coaceti si cateva felii groase de rosii, ceapa si ardei.

Cand sunt coapte lipiile, presarati peste ele legumele coapte, carnea de pui taiata cubulete marunte (eu am folosit piept de pui fiert in supa) si cas proaspat. Mai lasati putin pe gratar cat sa se topeasca branza, presarati cu oregano si ulei de masline si serviti!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply