0
4 In Uncategorized

Inca un puiut

Pentru cei care cred ca sunt interesati, pasionati sau curiosi, exista un mic locsor pe internet unde adun informatii din ceea ce invat la scoala.

Mi-a fost cam urat sa il fac public pentru ca (sincer!) lumea este rea. Si postarile mele cu idei abia schitate, cu litere mancate din graba sunt facute sa scoata justitiarii din cititorii plictisiti si cu mintea odihnita. Totusi m-am gandit ca poate sunt si altii care ar putea folosi aceste informatii, asa ca mi-am calcat pe inima si am decis sa dau drumul la lume inauntru.

Asadar, daca aveti vreo legatura cu medicina veterinara, daca vreti sa vedeti ce se invata sau pur si simplu sunteti fascinati de lumea animalelor, puteti arunca o privire aici 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Cârtiţoiu`
  14/05/2009 at 12:55

  Să crească mare!!!

 • Reply
  ama
  15/05/2009 at 08:38

  multumesc 😉

 • Reply
  Irina
  19/05/2009 at 18:50

  Wow! Trebuie sa fii foarte organizata sa poti scrie atat de multe lucruri interesante intr-atat de multe locuri si sa mai ai timp si de activitatile de zi cu zi …printre care si Mara ( pe care o pup…seamana leit cu Niki a mea …chiar si la comportament :P). Felicitari inca o data din partea mea si spor cu noul blog!

 • Reply
  ama
  21/05/2009 at 07:04

  @ Irina – multumesc 🙂 si Mara nu e singurica, mai am si catelul de rasfatat 😀 toate sunt lucruri care imi fac mare placere, probabil de ea reusesc sa ma impart intre ele 🙂

 • Leave a Reply