0
5

Gnocchi cu spanac si ricotta

Am mai facut o data gnocchi cu ricotta si de cand i-am gustat atunci tot mi-am promis ca o sa refac reteta. Dar iata ca abia acum am mai apucat sa refac aceste mici galuste delicate si le-am mai imbogatit de aceasta data cu mult spanac si patrunjel verde.


Ingrediente:

150-170 gr Ricotta de la Lactitalia
2 oua
200 grame de spanac tocat
100 grame de faina
80 de grame de branza Basky de la Lactitalia
o mana de patrunjel verde
1 catel de usturoi
putina nucsoara
sare


Pregatiti ingredientele pentru preparare: dezghetati spanacul si razaliti parmezanul. Tocati patrunjelul si usturoiul.

Intr-un bol amestecati bine toate ingredientele.

Intr-un vas lat puneti apa la fiert si cu lingura formati galuste pe care le introduceti in apa clocotita. Cand galustele se ridica la suprafata, mai lasati 2-3 minute sa fiarba si apoi scoateti-le si scurgeti-le.

Gnocchi se pot servi cu diferite sosuri sau, in cazul de fata, puteti pastra putin parmezan care il presarati deasupra si serviti gnocchi ca atare.




You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    lauralaurentiu
    11/06/2010 at 16:38

    O reteta splendid prezentata, care ti-a adus pozitia 1 in topul meu saptamanal, felicitari!

  • Reply
    Sara_Miki
    11/06/2010 at 18:10

    Si eu ma alatur, e super totul.

  • Reply
    ama
    12/06/2010 at 07:07

    va multumesc din suflet pentru aprecieri! 🙂

  • Reply
    Anonim
    07/02/2011 at 16:19

    retete minunate. Bravo
    la reteta painicilor cu mascarpone nu se intelege la ingrediente…drojdie 1 1/2 ….adica un cub jumatate sau doar jumatate??

  • Reply
    ama
    08/02/2011 at 10:07

    Multumesc! E vorba de un pliculet/cub si inca o jumatate 😉

  • Leave a Reply