Si cum mereu am iubit o friptura buna cu mere, am incercat cu maxima nerabdare si incantare aceasta minunata reteta.
Aveti nevoie de cateva felii de carne de porc, pe care le sarati, le treceti prin faina
si le prajiti in ulei incins impreuna cu o ceapa tocata.
Stingeti cu o cana de vin rosu in care ati amestecat 2 lingurite de mustar dijon. Lasati sa fiarba si dupa aproximativ 15 minute adaugati si un mar mare taiat felii.
Cand s-a patruns si marul, ingrosati sosul cu cateva linguri de smantana si asezonati cu putin piper si rozmarin.
Serviti cu cartofi fierti.
mmm, arata ca de revista… 😀
Excelenta arata si e o reteta delicioasa, o si alvez sa o incerc. Prezentarea ta e de miliaone,mereu ma minunez ce frumos pozezi tot. Ai un Premiu pe blogul meu, si multi pupici de la mine !!
Scuze greselile de ortografie, am scris in graba mare !
@diamond – multumesc! 😉
@ Sylvia – multumesc inca o data si iti recomand cu multa caldura reteta! 🙂
Imi place cum este prezenatata reteta felicitari.Sunt mariana_bondoc de pe Facebok.
Multumesc mult Mariana 😉
merge de minune! 😀
am si eu o intrebare: mustarul dijon are gust de hrean cumva? vreau sa fac reteta dar nu sunt f sigura in legatura cu mustarul.multumesc!
Ramona – mustarul de dijon este acela cu boabele de mustar intregi sau macinate mari.
Am facut astazi reteta si a iesit super gustoasa :)))
Multumesc, Ama!!!
Emilia asta este una dintre retetele noastre favorite 🙂 ma bucur ca v-a placut si voua 🙂
Foarte buna reteta.Astazi am facut-o si am avut un adevarat succes cu ea.A iesit delicioasa:)multumesc…:)
cu mare drag Rozalia 🙂