0
2 In Uncategorized

Friptura de porc in marinata de mustar cu paste si masline

IMG_3063

Iata o reteta simpla si rapida, gata in jumatate de ora, ideala pentru dupa-amieze ocupate.

Ingrediente

cateva felii de carne de porc
3 lg de ulei
3 lg de otet
1 lg mustar
2 catei de usturoi
2 maini de masline
1 lingura busuioc
paste integrale

IMG_3073

Pregatiti mai intai marinata pentru carne, amestecand uleiul, otetul si mustarul. Daca mai considerati ca este necesar mai puteti adauga putina sare.
Puneti carnea in marinata si lasati sa stea 5 minute.

IMG_3056

Pana atunci puteti pune pastele la fiert, sa curatati si sa tocati usturoiul.

Prajiti carnea intr-o tigaie, avand grija cand o scoateti din marinata sa o lasati sa se scurga putin.

IMG_3064

Cand s-au prajit toate feliile, adaugati n tigaie usturoiul, maslinele, restul de marinata si busuiocul si dati in clocot. Daca mai e nevoie mai puteti adauga putina apa sa aveti mai mult sos. Sosul astfel obtinut il turnati peste paste si amestecati bine.

IMG_3070


You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Ada
    17/03/2011 at 17:05

    Azi e a doua oara cand fac reteta asta. Geniala!

  • Reply
    ama
    18/03/2011 at 12:25

    ma bucur mult ca iti place! 🙂

  • Leave a Reply