0
4 In Uncategorized

Friptura de porc cu mar si stafide

Ingrediente:

400 grame carne porc
condimente: cimbru si rozmarin proaspat
2 catei de usturoi
cateva stafide
1 mar
3 linguri ulei de masline
sare, piper, boia
3-4 linguri de apa
1/2 cescuta vin alb


Reteta este luata de la Sabina pentru ca ma tenteaza orice reteta de friptura cu mere.
Este foarte usor de facut, foarte aromata si zemoasa!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    valy
    07/03/2009 at 16:30

    Iti doresc un weekend de vis!

  • Reply
    Iulia
    10/03/2009 at 09:52

    Interesanta friptura si interesanta combinatie 🙂 Pupici multi !!!

  • Reply
    Ral
    10/03/2009 at 10:30

    Arata foarte bine friptura. Felicitari!
    Mi-am facut si eu blog culinar mai altfel,.. te invit sa ma vizitezi si daca-ti place sa te abonezi 😀

    http://openbucket.blogspot.com/search/label/COOKING%20AND%20FOOD

  • Reply
    ama
    11/03/2009 at 15:19

    @valy – multumesc. cu intarziere 🙂

    @Iulia – da, mereu ma atrag cele mai ciudate combinatii 😉 te pup! :*

    @Ral – bine ai venit si multumesc 🙂

  • Leave a Reply