0
7 In Uncategorized

File de peste cu rosii si ciuperci

File peste cu rosii si ciuperci

Aceasta este una dintre retetele mele preferate pentru peste pentru ca scoate pestele din monotonie si imbina o gramada de gusturi si ingrediente diferite.

Desi pare ceva complex de fapt este o reteta foarte simpla si rapida.

Ingrediente:

file de peste
cateva feliute de rosii
1 conserva de ciuperci
100 grame Basky de la Lactitalia
1-2 linguri de smantata de la Lactitalia

1 ceapa verde
4-5 linguri de malai

Basky Lactitalia

Pregatiti fileul de peste, sarati-l si asezati-l in tava.
Puneti peste el feliute de rosii si apoi ciupercile.

File peste cu rosii si ciuperci

Intr-un bol amestecati Basky dat pe razatoare, cu ceapa verde, malaiul si smantana pana
obtineti o pasta.

File peste cu rosii si ciuperci

Puneti pasta astfel obtinuta peste peste si dati la cuptor pana se rumeneste crusta.

File peste cu rosii si ciuperci

File peste cu rosii si ciuperci


You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Corina
    28/06/2010 at 11:55

    Superba reteta. Deja nici nu stiu care reteta sa o fac prima, am mai multe de la tine notate :P..

  • Reply
    Adelina
    28/06/2010 at 14:34

    Salivez de zor. :))) Reţeta asta o încerc neaparat, că-mi place mult peştele. Merci!

  • Reply
    ama
    29/06/2010 at 07:09

    @Corina – ma bucur ca iti plac 🙂 si eu am la fel, sute de retete salvate de pe bloguri, cred ca nu o sa am vreme in viata asta sa le fac ;))

    @Adelina – cu mare drag si sa-mi spui cum ti-a placut 😉

  • Reply
    yafa
    01/07/2010 at 14:01

    Imi place tare mult reteta ta, tocmai am luat niste peste si am sa-l fac asa, spune-mi te rog, gustul la basky? e un cascaval mai sarat cu mai mult gust? sau mai dulceag gen emental( swizter cum i se spune in ro)? Te pupic

  • Reply
    ama
    01/07/2010 at 14:08

    @Yafa – e parmezan 😀 dar cum cuvantul e marca inregistrata, fiecare producator ii da alt nume 🙂

  • Reply
    Cristina Mardari
    24/06/2012 at 17:10

    reteta de nota 10!
    am facut-o azi si toti au ramas foarte multumiti!
    cu toate ca in loc de parmezan am pus cascaval simplu cu cheag tare, oricum s-a primit super delicios!
    merci mult!!!

  • Reply
    ama
    26/06/2012 at 06:29

    Cristina tare ma bucur ca v-a placut 😉 si la noi e una dintre retetele favorite

  • Leave a Reply