0
5 In Uncategorized

Dor de timp liber

Vreau sa imi cer scuze pentru mica pauza de pe blog.
In ultimele zile am stat doar cu nasul in carti si cursuri pentru ca am inceput sesiunea in forta. Abia acum intru in linie dreapta, cu examene puse la distante lejere si am timp si de altceva decat de invatat si repetat.

Imi pare rau ca nu am putut sa ma tin de cuvant si sa public meniul saptamanii la fiecare sfarsit de saptamana. Si ca sa ma revansez fata de voi, va prezint un ingenios site foarte util pentru a va programa meniul saptamanal.

Site-ul va ofera posibilitatea de a va ordona retetele in ziele saptamanii cu functia simpla de drag&drop. Totul este incantator de simplu.

Retetele le puteti introduce prin tastare (daca nu o aveti in format html), dar daca vreti sa gatiti o reteta de pe un blog tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti linkul. Daca reteta este in limba engleza, programul va selecteaza singur ingredientele si le memoreaza in „lista de cumparaturi”.

Lista de cumparaturi se genereaza automat, in functie de saptamana caare va intereseaza. Apasand un buton puteti sa va faceti lista personalizata de cumparaturi (acolo unde deja aveti in casa ingredientele).

Alte programe
Daca va faceti contul pe springpad puteti beneficia si de alte programe grupate in sectiuni de organizare, familie, sanatate, liste de carti sau sarbatori.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  adriana
  20/05/2009 at 20:03

  Doamne, ajuta la examene!

 • Reply
  ama
  21/05/2009 at 06:42

  @adriana – multumesc 🙂

 • Reply
  Irina
  21/05/2009 at 09:59

  Sigur ca se poate ,draga Ama! Sortuletul iti este rezervat!

 • Reply
  Jeff Janer
  23/05/2009 at 14:14

  Thank you Ama; we appreciate your suppport.

 • Reply
  ama
  25/05/2009 at 09:01

  @Jeff – you are mostly welcomed 🙂

 • Leave a Reply