diversificare - pireu dovlecel morocv
Greu, greu cu diversificarea de aceasta data. Si cand ma gandeam ca o sa fie mai usor cand ai experienta!
Deh, depinde de copil, si al meu, al doilea, e mai mofturos, mai delicat in ale gustului, mai putin doritor sa se infrupte, ci mai mult sa deguste.
O provocare!

Dar incet-incet incep eu sa ii invat gusturile si am aflat pana acum doua aspecte importante: iubeste carnea si prefera mancarea coapta (nu fiarta).

Cine il poate invinovati?! ­čÖé

Asadar, iata un exemplu din meniul lui, de pe la inceputul diversificarii (intre 6-7 luni).

Cantitati egale de morcov si dovlecel, coapte in cuptor, in vase ceramice. Eu nu am adaugat ulei, ci le-am lasat in suc propriu. Mai tarziu, puteti adauga putin ulei.
Cand s-au copt, le-am pasat cu puuutin marar. A fost foarte putin, pentru ca era prima oara cand il introduceam, dar cu timpul am crescut cantitatea.
Mai tarziu, am adaugat la acest pireu si gabenus.

diversificare - pireu morcov & dovlecel


Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Pasta de fasole cu rosii uscate la soare

Am fost racita in ultima saptamana, iar cand am o viroza – oricat de usoara – imi pierd aproape complet simtul mirosului si gustului. Dupa ce toata saptamana am ars cam tot ce am pus Cite╚Öte mai mult…

Retete

Mic-dejun cu avocado, ou si ciuperci

Recunosc ca dimineata mancam pe fuga. Eu raman doar cu cafeaua, pregatind pe toata lumea pentru o noua zi. Dar dupa ce toate se linistesc, pregatesc cate un mic dejun tarziu care sa ne bucure Cite╚Öte mai mult…

Retete

Supa de peste cu lapte de cocos

Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa Cite╚Öte mai mult…