diversificare - pireu dovlecel morocv
Greu, greu cu diversificarea de aceasta data. Si cand ma gandeam ca o sa fie mai usor cand ai experienta!
Deh, depinde de copil, si al meu, al doilea, e mai mofturos, mai delicat in ale gustului, mai putin doritor sa se infrupte, ci mai mult sa deguste.
O provocare!

Dar incet-incet incep eu sa ii invat gusturile si am aflat pana acum doua aspecte importante: iubeste carnea si prefera mancarea coapta (nu fiarta).

Cine il poate invinovati?! 🙂

Asadar, iata un exemplu din meniul lui, de pe la inceputul diversificarii (intre 6-7 luni).

Cantitati egale de morcov si dovlecel, coapte in cuptor, in vase ceramice. Eu nu am adaugat ulei, ci le-am lasat in suc propriu. Mai tarziu, puteti adauga putin ulei.
Cand s-au copt, le-am pasat cu puuutin marar. A fost foarte putin, pentru ca era prima oara cand il introduceam, dar cu timpul am crescut cantitatea.
Mai tarziu, am adaugat la acest pireu si gabenus.

diversificare - pireu morcov & dovlecel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Ciorba de legume, praz si ciuperci

Ingrediente 2-3 catei de usturoi 3 morcovi 2 radacini de patrunjel 1/2 de telina mica aprox. 250 gr ciuperci 1 praz 2-3 linguri de bulion o lingurita de oregano 1 cana de paste marunte sare Citește mai mult…

Copii

Concurs – Carti de Craciun – pachet pentru copii de 6-7 ani

Ma bucur foarte mult sa gazduiesc o serie de trei concursuri cu pachete de carti pentru diferite grupe de varsta, oferite de Adina de la miculcititor.ro   Copiii mei adora cartile de la aceasta editura, Citește mai mult…

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…