logo ama Bine ati venit pe amanicolae.ro! 
Eu sunt Ama Nicolae, am 32 de ani si locuiesc langa Timisoara.
Sunt mama a doi copii minunati: Natalia (n. aprilie 2011) si Robert (n. ianuarie 2015).

Am pornit primul meu blog candva, in 2006, pe o platforma gratuita. Era un blog personal, nascut din nevoia de a avea un spatiu al meu de exprimare.
Ulterior, s-a nascut si blogul culinar (Ama in bucatarie), cel pentru care – cel mai probabil – ma si cunoasteti.

Dar viata mea s-a schimbat. Am devenit mama si toate valorile mele s-au dat peste cap. Am devenit preocupata de familia noastra, de copii, de mancarea pe care o asez pe masa, dar si de cum sa conduc cat mai bine gospodaria noastra.
Am devenit interesata de planificat, de bugete, de orice ne facea viata mai frumoasa si mai linistita. Am devenit pasionata si de dezvoltare personala, mai ales pentru ca m-am reprofilat si am inceput sa lucrez de acasa si pentru ca a trebuit sa duc o continua lupta cu mine pentru a fi tot mai eficienta, dar si prezenta in viata copiilor mei.

Prezenta mea online s-a modificat, in mod natural, si dupa preocuparile mele. Iar in 2015 m-am mutat de pe platforma gratuita pe amanicolae.ro, un loc unde am strans toate blogurile mele.

Despre ce scriu pe amanicolae.ro?
Pe scurt, scriu despre mine si preocuparile mele.

Scriu cu mult drag despre cum e sa ai grija de tine, de copii, de camin. 
Despre cum e sa fii o WAHM (mama care lucreaza de acasa).
Despre mancare buna (si, de obicei, rapid de facut). 
Despre cum sa planifici multitudinea de sarcini zilnice. 
Despre carti bune,pentru oameni mari si mici. 
Despre dezvoltare personala si educatie financiara. 

Un fel de concluzie
In ultimii ani, construind o extraordinara comunitate online, am descoperit femei senzationale, femei care ma inspira si pe care le respect nespus. Doamne foarte inteligente, intelepte, iubitoare.

Am descoperit cu o deosebita incantare femeile de… acasa.

Fie femei care se ingrijesc de casa si familie, femei care lucreaza de acasa sau femei care, dupa 8-10 ore de lucru, vin acasa si se ocupa de camin. Am povestit cu ele despre micile si marile batalii ale vietii de zi cu zi, despre organizare si motivatia de a face totul mai bine. Despre bucuria de a citi o carte buna si de a ingriji o floare frumoasa. Despre clipa de relaxare data de o cafea fierbinte la inceput de zi sau un pahar de vin savurat dupa ce copiii dorm.
Pentru aceste femei minunate scriu. Imi sunt cititoare, dar imi sunt mai ales inspiratie si motivatie.

Ma gasiti pe Facebook pe pagina Ama Nicolae si in comunitatea noastra frumoasa (de 3700 membri)Ama – Happiness is Homemade

sau la adresa ama@amanicolae.ro