IMG_28641-683x1024

Iata o idee simpla si rapida pentru o gustare dulce. Ingredientele sunt simple, pregatirea este foarte usoara si pot fi pregatite si de un bucatar incepator sau un copil cu chef de joaca in bucatarie! 🙂

Ingrediente

2 banane
1/2 ceasca de nuca de cocos
1 ceasca de frisca
un pliculet de zahar vanilat

Bateti frisca cu zaharul si tavaliti bananele curatate in frisca, apoi presarati cu generozitate nuca de cocos. Taiati banana feliute doar inainte de servire, pentru a nu se oxida.
Noi am mai decorat cu inimioare, dar e optional 🙂

Gata! V-am zis ca e simplu, nu? 🙂

 

IMG_2861-683x1024


5 comentarii

Teodora · 11/02/2015 la 15:47

Noi am pus stafide în loc de inimioare, iar data viitoare ne-am gândit să încercăm cu nuci 🙂

Paula Gafitescu · 16/02/2015 la 11:21

Chiar ca e super simplu, cred ca o sa-l pun pe ucenicul cel mare la treaba 😀

TeoBucatar · 16/02/2015 la 16:58

Mi se pare o idee foarte buna pentru juniorii care fac nazuri la fructe!

ama · 20/02/2015 la 19:47

Teodora, ce idee buna! 🙂 si eu trebuie sa fac cu nuci si/sau alune 🙂

Paula, da, e reteta perfecta ptr micutii ucenici 🙂

Teo, chiar si pentru adultii care nu prea mananca fructe (asa ca mine :D)

mariuca · 11/03/2016 la 07:39

Arata minunat am sa incerc si eu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *