Condiment picant pentru carnea de porc

 




Imi plac tare mult condimentele!
Si pe langa faptul ca imi place sa le combin in mix-uri speciale, deseori ajung sa fac un mix special doar pentru a face putina ordine pe raftul de condimente – adica sa amestec intr-un borcan mare condimente aproape terminate.
Aici am vrut sa consum ceva chilli iute, care mi se parea ca se consuma cam prea greu singur.
Si a iesit o minunatie de condiment pentru carnea de porc, de care m-am putut folosi cateva luni bune.



Iata ce am amestecat, pornind de la gramajoara alba de jos, in sensul acelor de ceasornic:

1 lingura de sare
1 lingura de fulgi de ceapa
1 lingura generoasa de chilli
1 lingura de chimen
1 lingura de boia
1 lingura de pudra de usturoi
1/2 lingura de piper
1 lingura mare de oregano (in mijloc)



Toate condimentele le macin sa am la final o pudra fina.

Depozitez intr-un borcan bine inchis.

Incercati si aceste condimente:
Condiment pentru friptura de pui
Condiment pentru friptura de porc – cu rozmarin
Condiment pentru friptura de pui si de porc