0
137

Concurs

 

Cu cativa ani in urma, sotul meu a fost intr-o delegatie in Croatia si gazdele de acolo i-au dat cadou un cos cu produse traditionale croate. Printre ele erau si numeroase produse de la Podravka, produse pe care nu le cunoasteam si nu le vazusem pana atunci in Romania. Dar ne-au placut tare mult toate, iar preferatele mele au fost borcanele de Ajvar (zacusca de ardei cu vinete).

Acum am avut ocazia sa incerc si sortimentele de condimente pentru grill, dar si Naturella. Veti gasi in pozele de mai jos si lista lor de ingrediente, in caz ca sunteti curiosi (stiu ca eu am fost).

Iar azi va invit la un concurs in care aveti ocazia sa castigati si voi doua cosuri de produse in valoare a 50 de lei fiecare, cu produse din gama EVA (vedeti aici gama de conserve de peste), dar si condimente Naturella si Grill (vedeti aici mai multe detalii).

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta postare, in care sa imi spuneti care este metoda voastra preferata de a servi tonul sau sardinele? 🙂

Concursul se va incheia pe 22 februarie si voi extragere castigatorul cu random. org, in ordinea sosirii comentarilor.

 

 

 

Castigatorii concursului sunt Matei Madalina si Andreea. Astept datele voastre de contact pentru a vi se expedia premiul! 🙂

 

You Might Also Like

137 Comments

  • Reply
    Ionela
    18/02/2018 at 21:51

    Paste cu ton,ciuperci,smantana si usturoi

  • Reply
    Anca
    18/02/2018 at 21:53

    Imi place sa mananc tonul in salate. Conserva de ton EVA este printre preferatele mele de ceva timp.

  • Reply
    Andreea
    18/02/2018 at 21:59

    Noua ne place mult salata cu ton, multa salata verde, putina branza, ridichii sau rosii si masline. Eu adaug nuci tocate si o lingurita de maioneza, sotului nu ii place, el sare peste aceasta etapa. Asezonam cu sare, piper, ulei si otet/helas/zeama de lămâie. Sardinele din conserva simple sau cu putina zeama de lămâie.

  • Reply
    Bortoc Cristina
    18/02/2018 at 22:00

    Mie imi place sa mananc tonul pe paine cu unt si ceapa 🙂

  • Reply
    Elena
    18/02/2018 at 22:03

    Tonul la conserva il mancam cu porumb si orez prajit.

  • Reply
    Ruxandra
    18/02/2018 at 22:06

    Tonul îl mănânc în salate cu salată verde, porumb și ou fiert.

  • Reply
    Claudia
    18/02/2018 at 22:09

    Tonul la conserva il mananc de obicei cu paine prajita, telemea de capra si castravete.

  • Reply
    Nicoleta
    18/02/2018 at 22:10

    Pasta din ton , crema de branza ,patrunjel si zeama de la lamaie

  • Reply
    Adina
    18/02/2018 at 22:17

    Noi mancam tonul in salata, cu porumb, orez fiert si avocado

  • Reply
    Simona
    18/02/2018 at 22:19

    Noi îl mancam pe pâine prajita, într.un fel de pasta cu avocado și ceapa roșie, asezonat cu lămâie. 😋

  • Reply
    Matei Madalina
    18/02/2018 at 22:22

    Uau deja „imi ploua in gura” ce frumos povestesti, reteta mea preferata este de salata cu rucola, mozzarela si binenteles ton pe cat de simplu pe atat de gustos.

  • Reply
    Adina
    18/02/2018 at 22:23

    Mie imi place tonul cu paste si sos de rosii sau in chiftelute.

  • Reply
    Nadia
    18/02/2018 at 22:26

    Ton cu ulei de masline si suc de lamaie- pe paine.
    Paste cu ton si pesto si parmezan.

  • Reply
    Nicoleta H
    18/02/2018 at 22:32

    Mie imi place tonul in cu salata verde si porumb, iar sardinele direct din conserva.

  • Reply
    Valentina
    18/02/2018 at 22:34

    Salata verde, ton, zeama de lamaie, piper si sare.
    O salata simpla cu ton, dar de efect. 🙂

  • Reply
    Roxana Bolea
    18/02/2018 at 22:44

    Tonul il preferam in salata cu ceapă , roșii tăiate cubulete mici si porumb.

  • Reply
    Simona Prisacariu
    18/02/2018 at 22:49

    Ton cu ceapa si maioneza.

  • Reply
    Carla
    18/02/2018 at 22:54

    Îmi place să mănânc tonul in salata, in sandwich cu ton, porumb și puțin sos de roșii sau paste cu ton.
    Sardine nu prea mănânc.

  • Reply
    Faur
    18/02/2018 at 23:31

    Imi place sa combin tonul cu rosii, porumb si lamaie

  • Reply
    Mihaela Trandafir
    19/02/2018 at 00:01

    Eu îl mănânc doar ca salata cu porumb si zeama de lămâie. Îmi place foarte mult așa. 😉 🙂 Iar sardine, simple, direct din conserva dacă sunt cu sos de roșii sau cu zeamă de lămâie dacă sunt în suc propriu.

  • Reply
    Popescu Gilda
    19/02/2018 at 00:06

    Fac o pasta cu unt, brânză si lămâie. Pe pâine prăjită.

  • Reply
    Brindusa Beghean
    19/02/2018 at 00:53

    In ultima vreme imi plac mancarurile simple. Am facut farfalle cu ton si mi-a placut. Sau salata de ton cu avocado, zeama de la un sfert de lamaie, sare, piper.

  • Reply
    Balogh Daniela
    19/02/2018 at 02:05

    Noua ne place tonul simplu in salata – salata verde, ceapa, branza(optional), rosii, masline. Copiii si sotul mai adauga cateodata porumb. Apoi asezonat cu sare, pipier, ulei de masline si otet. Yammmi. Deja ma gandesc la cina de maine .:)

  • Reply
    Sandra Cristea
    19/02/2018 at 04:06

    Ton cu ceapa si lamaie cu paine sau in salata.. cat mi simplu 🙂

  • Reply
    Elena
    19/02/2018 at 04:30

    La noi nu a prins tonul, mai ales cu paste. Fiul il adora in salata cu salata verde, ceapa verde, porumb si doar zeama de lamaie si ulei. Eu prefer oricand un sandvis cu sardina sau sprot pe paine integrala prajita un pic si cu lamaie. Naturella imi este familiara dar conservele de la Eva nu le-am vazut inca in Bucuresti.

  • Reply
    Ivan Janeta
    19/02/2018 at 04:37

    Mie imi place tonul in cu salata verde .

  • Reply
    Hermine Ungureanu
    19/02/2018 at 04:49

    Salata de ton cu unt sau simplu direct din conservă:)

  • Reply
    Iustinia
    19/02/2018 at 04:55

    Buna, Noi mâncăm tonul cu salata, porumb, avocado, lamaie. Îl mai mâncăm și cu paste.

  • Reply
    Andreea
    19/02/2018 at 04:55

    De mare succes la noi in casa este pasta de ton cu cartof fiert. O pregatesc la toate petrecerile si nu numai.
    P.S: Recunosc ca atunci cand am vazut Vegeta am avut o clipa de repulsie, dar sincer m-au surprins ingredientele. Nu ma asteptam sa nu vad macar un monoglutamat acolo 🙂

  • Reply
    Andreea T
    19/02/2018 at 04:56

    Fiicei mele ii place mult salata de paste cu ton, ceapa rosie si multa zeama de lamaie.

  • Reply
    Pavaluta Louisa
    19/02/2018 at 04:59

    Tonul îl mâncăm cu salata verde dresing cu ulei și zeamă de lămâie și un pic de ceapă verde iar sardinele însoțite doar de pâine prăjită și ceapă.

  • Reply
    Miclaus Dorina
    19/02/2018 at 05:04

    Pasta de ton, pe paine. E preferata mea 😊

  • Reply
    Bonnye Katherine
    19/02/2018 at 05:07

    Totul imi pace mult cu ceapa si maioneza, eventual putina lamaie. Fac o pasta tartinabila.

  • Reply
    Daniela David
    19/02/2018 at 05:10

    Eu in salata le manac.

  • Reply
    Roxana
    19/02/2018 at 05:12

    Imi place sa mananc tonul cu maioneza celari porumb si avocado.

  • Reply
    Cris B
    19/02/2018 at 05:17

    Imi place mult tonul din conserva, atat in salate, cat si cu paste, iar cand ii foamea foarte mare imi place si gol(cu paine). 😉😊

  • Reply
    Andreea Roxana
    19/02/2018 at 05:36

    Cel mai mult ne place pizza cu ton si branzeturi. 🙂

  • Reply
    Anca
    19/02/2018 at 05:40

    Cu pâine prăjită și un strop de lamaie

  • Reply
    Micu Monica
    19/02/2018 at 05:45

    De obicei mananc tonul si cateodata sardinele in doua moduri: cu paste, legume trase in tigaie si lamaie sau cu orez, legume mexicane si sos rosu

  • Reply
    Andreea Isfan
    19/02/2018 at 05:51

    Varianta mea preferată este salata de năut cu ton. Simplu și rapid, și de făcut și de mâncat 😉

  • Reply
    Bajó Zsuzsanna Lilla
    19/02/2018 at 06:00

    Cel mai mult imi place sa mananc tonul asa simplu, cu zeama de lamaie si paine prajita, dar mai gatesc si paste cu ton si sos de rosii. Ce frumos ar fi sa castig….ar fi cadou de ziua mea 😉

  • Reply
    Flori Enea
    19/02/2018 at 06:06

    Noi mancam tonul cu porumb, ceapa si lămâie.

  • Reply
    narcisa
    19/02/2018 at 06:07

    Salata- ton ceapa zeama lamaie maioneza porumb

  • Reply
    Suteu Anemarie
    19/02/2018 at 06:07

    Mousse de sardine cu cremă de brânză,
    Tonul îmi place pe pâine prăjită cu avocado, ou, salată.

  • Reply
    Mariuca Cheresteș
    19/02/2018 at 06:13

    Tonul îmi place mult cu avocado si ouă.
    Sardinele cu usturoi 😉

  • Reply
    Socea Ana-Maria
    19/02/2018 at 06:18

    Pastele cu ton si pizza cu ton sunt preferatele familiei.

  • Reply
    Mihaela ionescu
    19/02/2018 at 06:24

    Sandwich cu ton!!! Cu ceapa, unt si castraveti murati! Un deliciu!!!

  • Reply
    Diana Badea
    19/02/2018 at 06:26

    In ultima vreme prefer tonul in salata de paste cu ceapa. 😊😁

  • Reply
    Cristina Popescu
    19/02/2018 at 06:30

    Salata de ton cu ceapa rosie, porumb, ardei verde si maioneza.

  • Reply
    Sorina Keszeg
    19/02/2018 at 06:33

    Noi preferam salata cu ton: salata verde/baby spanac/valeriana, ton, porumb, rosii/suc de lamaie, un strop de ulei de masline si crutoane.

  • Reply
    Maria
    19/02/2018 at 06:35

    In ultima vreme consumam foarte des sardine. Le combinam cu diverse, dar le consumam si simple alaturi de paine prajita, spre esardine
    Salata cu ardei copt, cartof dulce copt si sardine
    Salata orientala cu sardine
    Cous cous cu ton
    Cartof copt umplut cu ton si sos de iaurt

  • Reply
    Cristina
    19/02/2018 at 06:38

    Copiii mei adora pasta de ton, cu maioneză, ou fiert, porumb, sare, piper. Sardinele le servim cu praz tăiat fin și sărat.

  • Reply
    Nicole
    19/02/2018 at 06:50

    Mie imi plac sardinele cu multa, multa lamaie si paine neagra.

  • Reply
    Andrea
    19/02/2018 at 06:52

    Ne place salata de ton( salata verde, ton, ulei de masline, lamaie, usturoi pisat)

  • Reply
    Panti Anamaria
    19/02/2018 at 06:57

    Salata de ton pe primul loc si paste cu ton, parmezan si chilly

  • Reply
    Maria Elena
    19/02/2018 at 07:02

    Tonul il consumam in salata sau cu spaghete.
    Salata contine ton bucati in ulei, castraveti murati, porumb dulce de la cutie, masline negre mari si carnoase, zeama de lamaie dupa gust. Salata se serveste rece, de la frigider.
    Iar spaghetele le facem asa: usturoi calit in ulei si unt, peste care se adauga rosii pasate, dupa 1-2 minute se adauga tonul bucati in ulei si se da la o parte de pe foc. Spaghetele fierte separat si scurse, se adauga peste compozitia de mai devreme, se amesteca cu grija si se servesc calde.
    Pofta buna! 😉😃😆

  • Reply
    Ioana Tanase
    19/02/2018 at 07:02

    In salata, ton cu paste sau pur si simplu direct din conserva

  • Reply
    Filimon Violeta
    19/02/2018 at 07:02

    Buna ziua,as dorii sa ma inscriu la acest minunat concurs,daca nu va suparati!
    Referitor la subiectul concursului,iubesc sa pregatesc tonul astfel-o conserva ton,2 linguri maioneza,sucul de la o jumatate lamaie,putin piper.Se amesteca,si se poate servi.
    POFTA BUNA!

  • Reply
    Daniela
    19/02/2018 at 07:07

    Imi place salata din ton cu oua fierte,ceapa,avocado si patrunjel.

  • Reply
    Paula
    19/02/2018 at 07:08

    Salata verde cu ton, porumb, ardei si măsline sau fasole. Sau paste cu ton. Sardine nu prea mancam

  • Reply
    Mihaela
    19/02/2018 at 07:09

    Tonul in prefer in salate sau ca topping in pizza.

  • Reply
    Angela Ionescu
    19/02/2018 at 07:31

    Tonul imi place cu un pic de lamaie , usturoi si paine prajita

  • Reply
    Ludice Lazar
    19/02/2018 at 07:35

    Imi place tonul in salata si cu peste.

  • Reply
    Iuli Stefanescu
    19/02/2018 at 07:43

    Ton cu avocado, in salata cu porumb.

  • Reply
    Dobroschi Ileana
    19/02/2018 at 07:44

    Ton cu soaghete🤗🤗

  • Reply
    Cristina Stanca
    19/02/2018 at 07:51

    Noua ne place tonul exact asa cum e. Daca cumva ne e foame si nu avem nimic pregatit se mananca direct din conserva, cu sau fara lamaie.

  • Reply
    Epure Alina
    19/02/2018 at 08:02

    Nou facem des salata cu ton. Ne place mult si se face repede :).

  • Reply
    Márton Tünde
    19/02/2018 at 08:06

    Ador tonul aşa cum este cu un pic de lămâie 🙂

  • Reply
    Andreea M
    19/02/2018 at 08:08

    Sardinele nu ne plac. Tonul îl mâncăm așa simplu, din conservă sau cu ou, avocado și pâine prăjită sau cu salată verde și porumb.

  • Reply
    Mirela
    19/02/2018 at 08:09

    Salata de ton cu ceapa roșie si porumb (lămâie) sau crema de brânza cu ton (lămâie, boia de ardei, putin piper/chivas)

  • Reply
    ANCA V
    19/02/2018 at 08:12

    Tonul il mananc rasturnat din conserva fara sa i fac nimic amestecat cu boabe de porumb si piper.

  • Reply
    Baciu Paula
    19/02/2018 at 08:16

    Ador tonul in general. Cel mai mult imi place pizza cu ton. dar imi place sa-l mananc si direct din conserva. In familie noi mancam conserve de peste.

  • Reply
    Luminița Pripon
    19/02/2018 at 08:17

    Bruschete cu ton, rosii si usturoi! Sardinele le mâncăm cu lamaie stoarsa si paine de casa proaspătă.

  • Reply
    Oprea Petrica
    19/02/2018 at 08:23

    Cel mai des folosesc tonul in salate, dar și cu paste sau direct din conserva. 🙂

  • Reply
    Oana
    19/02/2018 at 08:28

    Tonul imi place cu salata verde si porumb. Delicios.

  • Reply
    Naty Mihaela
    19/02/2018 at 08:35

    Salata de ton cu porumb dulce si castraveti murati este preferata mea.

  • Reply
    Elena Lucia
    19/02/2018 at 08:37

    Tonul in salata….si cu boabe de porumb! Un pic de lamaie. Hm…!

  • Reply
    Militaru Alina
    19/02/2018 at 08:41

    Noua ne place mult reteta ta de sandvis cu pasta de avocado, ton si ou moale.

  • Reply
    Nicoleta Agache
    19/02/2018 at 08:42

    Imi place tonul in salate si cu paste.

  • Reply
    Andreea
    19/02/2018 at 08:47

    Știu ca-s multe feluri geniale de a folosi tonul in bucătărie, însă îl prefer simplu, adăugat intr-o salata.

  • Reply
    Georgiana Mihai
    19/02/2018 at 08:47

    Cel mai des folosesc tonul in paste, dar și în salate, sau pur și simplu daca îmi este pofta îl mănânc ca atare din conservă.

  • Reply
    Oros Dorina Adriana
    19/02/2018 at 08:58

    Tonul imi place cu paste si porumb.
    Sardinele cu paine prajita.

  • Reply
    Anca Bunea
    19/02/2018 at 09:08

    Tonul imi place sa-l mananc in salata, pizza sau sub forma de crema, cu paine prajita. Sardinele imi plac in ulei, cu lamaie si paine.

  • Reply
    Achim Magdalena
    19/02/2018 at 09:28

    Tonul stropit cu zeama de lamaie il pun in salata, sau il pun pe paine prajita unsa cu unt. Sardinele imi plac cu paine prajita si ceapa rosie.😍

  • Reply
    Roxana Radulea
    19/02/2018 at 09:31

    Eu nu stiu daca o sa vi se para ciudat, dar eu cel mai des folosesc tonul la pizza, noua ne place mult de tot pizza cu ton si porumb😊, o minunatie❤
    Bafta tuturor!!!

  • Reply
    Magda Vermesan
    19/02/2018 at 09:37

    Salata cu ton

  • Reply
    Iuliana Oancea
    19/02/2018 at 09:52

    Salata verde, lamaie si cateva bucatele de ton…pranzul perfect la birou

  • Reply
    Anca
    19/02/2018 at 10:08

    Tonul imi place gol, doar cu lamaie. Il ador! Si sardinele la fel.

  • Reply
    Ciobotaru Mihaela
    19/02/2018 at 10:31

    Noi iubim tonul cu paste, fie in salata rece!

  • Reply
    Carmen
    19/02/2018 at 10:31

    Tonul – fac o slata cu: salata verde, porumb, ceapa, lamaie sau mai fac o pasta de peste: mixez tonul cu unt, ceapa, ou, lamaie, piper
    Sardinele – le pisez cu furculita cu niste zeama de lamaie si le mananc cu paine

  • Reply
    Anda Gabriela Moc
    19/02/2018 at 10:40

    Salata de ton cu masline, porumb si maioneza sau salata mexicana de ton cu fasole rosie si porumb sau salata de sardine cu ceapa rosie si lamaie

  • Reply
    Alexe Veronica Ioana
    19/02/2018 at 10:41

    Ador salata cu ton!
    Fetita mea mananca pastele cu ton.

  • Reply
    Carmen
    19/02/2018 at 10:42

    Pestele la conserva imi place doar cu paste si branza framantata de casa 🙂

  • Reply
    Irina N
    19/02/2018 at 11:07

    Salata verde, castravete, rosie, ceapa sau pasta de peste.

  • Reply
    Andreea G.
    19/02/2018 at 11:09

    Cel mai mult imi place tonul cu baby spanac, boabe de porumb, masline, avocado si ceapa.

  • Reply
    Andrei
    19/02/2018 at 11:11

    Paste cu ton.

  • Reply
    Isachi oana
    19/02/2018 at 11:13

    Tonul si sardinele le mancam in familie, simple, doar cu lamaie si paine calda!

  • Reply
    Barbu Steluta Alina
    19/02/2018 at 11:26

    Adoram tonul in salata cu porumb!Sardinele le mancam direct din conserva.

  • Reply
    Denisa
    19/02/2018 at 11:36

    Salata de ton, cu muuuult porumb si salata Iceberg (parca asa se numeste), iar sardinele le papam asa simple, cu zeama de lamaie. Multumim

  • Reply
    Dana
    19/02/2018 at 12:40

    Bruschette cu ton si pasta de fasole.

  • Reply
    Mariana
    19/02/2018 at 12:43

    Sardinele langa cartofi natur si patrungel.
    Tonul gatit sos pt spaghete cu ceapa si ardei sau salata cu porumb si ce mai avem prin frigider.

  • Reply
    Sulugiuc Mirela
    19/02/2018 at 12:48

    Eu tonul îl mănânc cu salată verde și ridichi+lămâie,iar sardina frecata cu unt pe pâine,miaaam…

  • Reply
    Maria Ene
    19/02/2018 at 12:59

    Tonul in prefer in salate sau paste

  • Reply
    Boncan Rodica
    19/02/2018 at 13:26

    Noi mancam ton doar in salata : ton, porumb, ardei kapia, ceapa, masline (uneori) si otel balsamic.

  • Reply
    Bianca Simion
    19/02/2018 at 13:35

    Tarta cu ton si rosii cherry.

  • Reply
    Roxana
    19/02/2018 at 13:38

    Keep it simple! Direct din conserva, cu putina lamaie si paine proaspata. Un deliciu!

  • Reply
    Ciobanu Laurentiu
    19/02/2018 at 14:02

    Tonul îl servim facand Salata cu ton cu salata verde, branza, ridichii sau rosii, ou fiert si masline., zeama de lămâie. Sardinele din conserva cu zeama de lămâie si paine prajita.

  • Reply
    Adelina Gruia
    19/02/2018 at 14:11

    Noua ne place tonul amestecat cu ceapa rosie si branza tartinabila. Iese o crema super! Sardinele le mancam cu paine prajita si salata verde.

  • Reply
    Cristina
    19/02/2018 at 14:16

    Ton cu putina zeama de lamaie, ceapa rosie, porumb si paine proaspata 🙂

  • Reply
    Ioana
    19/02/2018 at 14:26

    Noua ne place tonul simplu sau cu paste!Mancam cu placere toti 3!

  • Reply
    Boncu Cosmin
    19/02/2018 at 14:38

    Salata, pizza.

  • Reply
    Ioana
    19/02/2018 at 15:06

    Paste cu ton, piure de rosii, usturoi si putin cascaval ras deasupra. Simplu si delicios.

  • Reply
    Carmen
    19/02/2018 at 15:19

    Tonul il pun in salate,iar sardinele le mananc asa simple,doar cu paine.

  • Reply
    Ivan Gheorghe Ion (Nelu)
    19/02/2018 at 15:40

    Tonul imi place cu salata, porumb si paste cu ton.

  • Reply
    Laura
    19/02/2018 at 16:10

    Sardine mănânc foarte rar și atunci doar simple, cu zeama de lămâie sau ceapa, iar tonul îl pun în salata, cu ceva frunze, măsline, porumb și oua fierte.

  • Reply
    Bleotu Macrina
    19/02/2018 at 17:04

    Tonul il prefer in salate cu cu ceapa rosie,porumb,salata verde,lamie,ulei de masline,sare,piper

  • Reply
    Padureanu Tatiana
    19/02/2018 at 17:13

    Salata de cartofi cu ton, ceapa si lamaie

  • Reply
    Lupu Nicoleta
    19/02/2018 at 17:16

    Ton cu ceapa si maioneza ,dar merge perfect si la oua umplute

  • Reply
    Gheorghe Maria Corina
    19/02/2018 at 17:41

    Prefer tonul în salate cu porumb fiert dar iubesc sa mănânc o conserva cu lămâie și cu pâine proaspătă.

  • Reply
    Constantin Aurora
    19/02/2018 at 18:19

    Îmi place pizza cu ton sau ton cu salata verde și porumb

  • Reply
    Gabriela E
    19/02/2018 at 20:03

    Salata de ton cu cartofi fierti si maioneza cu un strop de lamaie 🙂
    Preferata noastra. Sardine doar simple cu lamaie

  • Reply
    Lilia
    19/02/2018 at 21:09

    Sardinele simple, langa hrisca fiarta cu un pic de unt la sfarsit. Tonul la fel, langa hrisca fiarta sau in salata cu porumb. Eu mananc uneori cu paine, direct din conserva.

  • Reply
    Badachi L.
    20/02/2018 at 04:41

    Imi place tonul in salate sau ca atare,gatit cu sos de capere si smantană,iar sardinele imi plac prajite cu sos de lamaie si usturoi!

  • Reply
    Monica
    20/02/2018 at 05:02

    Imi
    Place salata de ton cu porumb si maioneza

  • Reply
    Dolly
    20/02/2018 at 05:34

    Tonul cel mai mult ne place in salate.
    Varianta – ton in suc propiu, telina apio, ceapa salota/ rosie, fenicul, mar, stafide, ou fiert tare, putin sos Tabasco, sare, piper, iaurt
    Sardine in suc propiu cu guacamole/mousse de avocado cu iaurt si usturoi pe paine prajita de secara.

  • Reply
    Bleotu Gheorghe
    20/02/2018 at 06:32

    Sardinele le servesc pe felii de baghete unse cu unt si o feliuta de lamaie

  • Reply
    Laura
    20/02/2018 at 07:42

    Buna Ama, tonul din conserva il pregatesc de obicei cu salata, bogata in legume crude, sau cu paste integrale. Sardinele de prefarat in stare cruda, le gatesc pe gratar, impreuna cu legume si sos cu lamaie si putin usturoi.

  • Reply
    Gheorghe Ioana
    20/02/2018 at 08:09

    Tonul este una dintre „carnurile” noastre preferate. Sotului nu ii prea plac pastele, dar ar manca tot timpul paste cu zuchini, ton si sos de rosii. Un alt fel preferat sunt vinetele cu ton, porumb si mozarella la cuptor. Recent chiar am facut o salata nicoise cu ton(cartofi, ceapa rosie,fasole verde, mazare, ton, masline si ou). Si ultimul fel cu ton care ne place foarte mult sunt mini pizzete(dintr-un aluat de paine/pizza se fac niste gogosi sarate, pe care punem sos de rosii, ton si mozarella).

  • Reply
    claudia
    20/02/2018 at 09:24

    Imi place cel mai mult salata de paste cu ton. Fierb pastele si apoi le amestec cu ton, cu multa lamaie, ceapa verde, busuioc si boabe de porumb. E un deliciu. Iar sardinele imi plac cu sos de rosii si lamaie.

  • Reply
    Dumitru Cristina
    20/02/2018 at 10:13

    Dacă prind vreo bucata de ton la pescărie, o prefer făcută pe grill fără condimente, ulei sau alte cele și „asezonat” cu orez basmati. Conserva de ton o mâncăm în salată cu diverse (ce avem prin casă) sau cu paste (ton, paste fierte, castraveți murați, gogoșari și maioneză). Sardine nu mai țin minte când am mâncat ultima dată…

  • Reply
    IORDACHE SERGIU LIVIU
    20/02/2018 at 12:22

    Conservele de ton sau sardine imi plac sa le servesc in felul urmator : – folosesc 2 conserve , o ceapa medie ca marime , jumatate de pachet de unt , putina sare , piper , boia iute si zeama de la o lamaie , amestec bine ingredientele cu blenderul si dau la frigider . Servesc tartine cu paine prajita unse cu pasta din peste , decorate cu masline , gogosari si patrunjel.

  • Reply
    Ana
    20/02/2018 at 20:55

    Salată de ton cu valeriană, iammmi!!

  • Reply
    PAVILESCU PETRU CRISTINEL
    21/02/2018 at 12:06

    Il pun in salata de cartofi

  • Reply
    Valentina Alexandrescu
    21/02/2018 at 12:59

    Am incercat de curand o reteta pentru o pasta de ton, care a avut mare succes la noi in familie; am amestecat ton, cu maioneza si cu unt de 82% grasime, cu lamaie si ceapa. Recomand aceasta combinatie.

  • Reply
    Daniela Tabirtoiu
    21/02/2018 at 18:59

    In lasagna cu ton si sardine. 1/2 pachet foi de lasagna, 500-700 ml sos bechamel, 2 cutii de ton in ulei, 1 cutie de sardine in ulei, 1 ceapa, ulei de masline, 2 rosii bine coapte, busuioc verde, 1 cana pasta de rosii, sare, piper, oregano uscat, parmezan ras.

  • Reply
    Sandu Mihaela
    22/02/2018 at 10:49

    Salata de ton cu porumb

  • Reply
    Anda H
    23/02/2018 at 15:03

    Tonul il mancam cu paste sau salata cu fasole boabe, ceapa ulei de masline si ton.

  • Leave a Reply