In perioada sarbatorilor niciodata nu reusesc sa postez retete de sarbatoare. Asa ca ma iertati daca vin cu o reteta atat de simpla, dar poate va fi si pentru voi o idee utila dupa retetele traditionale de sarbatori.

Reteta este extrem de simpla si usor de realizat.

Mai intai pregatiti clatitele din:

200 gr faina integrala
200 gr faina alba
4 oua
600 ml lapte
200 gr apa minerala
un praf de sare

Mai aveti nevoie de
300 gr spanac
400 gr carne de pui (pulpe dezosate sau piept taiat cubulete)
1 ceapa mica
2 catei de usturoi

In timp ce faceti clatitele, caliti intr-o alta tigaie ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugati carnea si lasati-o pana se rumeneste usor.
Adaugati spanacul (dezghetat) si putina apa – aproximativ o jumatate de cana, cat sa aiba in ce sa fiarba – si lasati pe foc pentru aproximativ 10-15 minute.
Sarati dupa gust.

Puneti o lingura de spanac si pui intr-o clatita, rulati-o si serviti alaturi de piri piri pentru a completa aromele.

*La mancarea de spanac puteti adauga si putina branza – ca de exemplu ricotta.