Iata ca incepe un sezon extrem de important: sezonul gratarelor!

Daca pana anul trecut am fost sclavii betoanelor si un gratar era un lux de care profitam in vizita la prieteni cu casa, anul acesta avem propria noastra gradina in care sa incingem un gratar ori de cate ori ne este pofta. Si cum niste prieteni dragi s-au gandit la noi si ne-au mai si facut cadou de casa noua un minunat gratar, tentatia este de acum irezistibila.

Pe langa traditionalii mici si fripturi, putem face pe gratar si alte delicatese cel putin la fel de gustoase. Iata o varianta de garnitura sau o varianta pentru vegetarieni: ciuperci cu branza maturata de vaca si pudra de rosii uscate.

Aveti nevoie de:



ciuperci champignon curatate
branza maturata de vaca Baski de la Lactitalia
pudra de rosii uscate
putina sare


Taiati bucatele/cubulete branza si aranjati-le in ciupercute. Pudrati peste cu rosii si sare si asezati la gratar.