0
4 In Uncategorized

Ciulama de pui cu ciuperci

IMG_4717

Aceasta mancare mi se pare una dintre metodele cele mai rapide si de gustoase de a „scapa” de grija gatitului – nu numai ca ne place mult (ajuta si mamaliga :)), ca merge repede, dar este si incredibila de spornica.

IMG_4723

Ingrediente

1 ceapa mare
2 conserve de ciuperci
2 morcovi
1 ardei rosu
pulpe de pui dezosate sau piept de pui
patrunjel
sare, piper
putin ulei

Intr-o tigaie caliti ceapa in putin ulei si cand devine sticloasa adaugati ciupercile. Dupa ce le las sa se caleasca putin impreuna, adaug putina apa si las „la calit in apa”, o metoda mai sanatoasa care va ajuta sa eliminati senzatia de prajeala grea.

IMG_4710

Apoi adaugati treptat ardeiul, morcovii dati pe razatoare si carnea taiata cubulete. Lasati la calit putin pana se albeste carnea si morcovii lasa culoare, dupa care mai adaugati putina apa, cam cat sa ajungeti la nivelul carnii. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic.

IMG_4714

Potriviti la gust cu sare, piper si patrunjel inainte de servire.

IMG_4716

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    vero
    09/11/2012 at 06:24

    arata foarte,foarte bine
    azi voi face si eu
    multumim pentru reteta

  • Reply
    ama
    09/11/2012 at 08:06

    Vero multumesc 🙂 sper sa va placa si voua 🙂

  • Reply
    vero
    09/12/2012 at 05:37

    a fost foarte buna,azi o voi face din nou
    te pup

  • Reply
    ama
    12/12/2012 at 08:12

    ma bucur mult Vero ca ti-a placut 😉

  • Lasă un răspuns la ama Cancel Reply