0
5 In Uncategorized

Ciorba de perisoare

Ingrediente:

legume de ciorba (orice varietate aveti in casa)
carne tocata amestec porc + vita
1 ceapa
1-2 oua
pesmet (eu am folosit fulgide drojdie pentru a lega carnea – in plus sunt foarte sanatoase!)
sare, piper
bulion
frunze de leustean

Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa, o recomanda ca o alternativa sigura chiar si (sau mai ales) in zile calduroase de vara sau dupa cateva zile cu o dieta abundenta in mancaruri grase.

Incepeti prin a fierbe legumele. Cu 10-15 minute inainte de a adauga perisoarele adaugati si bulionul.

Intre timp, intr-un bol, amestecati carnea cu condimentele pana observati ca este omogena. Faceti bilute de ce marime doriti si adaugati-le in apa clocotita. Apoi adaugati si frunzele de leustean pentru aroma si mai lasati sa fiarba putin.

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Sorina
    04/03/2009 at 13:45

    Iti doresc o primavara insorita si calduroasa

  • Reply
    Iulia
    06/03/2009 at 08:03

    Ama,la mine pe blog te asteapta un premiu!Te pupic dulcic!!!

  • Reply
    ama
    07/03/2009 at 07:19

    @multumesc Sorina! si eu iti doresc tie la fel 🙂 :*

    @ multumes Iulia si aici 😉

  • Reply
    Sylvia
    15/12/2009 at 17:21

    Super gustoasa arata, trebuie sa incerc si reteta ta ca eu sunt mare fan al ciorbei de perisoare.Multumesc ca m-ai trecut pe lista ta si pupici !

  • Reply
    ama
    15/12/2009 at 20:41

    @Sylvia – cu mare drag. trec pe lista fiecare blog care ma inspira si la tine gasesc tot felul de idei interesante 🙂

  • Leave a Reply