Ingrediente

2-3 catei de usturoi
3 morcovi
2 radacini de patrunjel
1/2 de telina mica
aprox. 250 gr ciuperci
1 praz
2-3 linguri de bulion
o lingurita de oregano
1 cana de paste marunte
sare si piper dupa gust
parmezan (la servire)




Intr-o oala, caliti putin prazul si usturoiul tocate marunt, peste care ati presarat oregano. Adaugati putina apa si adaugati radacinoasele tocate, iar apoi ciupercile.
Completati cu apa pana cand umpleti oala (eu am folosit o oala de 3 litri) si lasati sa fiarba.
Cand legumele au inceput sa se inmoaie, adaugati bulionul si pastele. Potriviti la gust cu sare si piper.

Cand s-au fiert legumele si pastele, luati oala de pe foc.
Serviti cu parmezan.

 






Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Challah – paine evreiasca pentru Anul Nou

De Craciun am neglijat un pic maiaua si in aceasta dimineata nu era inca revenita complet. In plus, ultima mea paine s-a mancat foarte repede si aveam nevoie rapid de o paine proaspata. Asa ca Citește mai mult…

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…

Retete

Chec cu portocala si ciocolata

    Ingrediente 3 oua praf de sare 150 gr zahar 200 gr faina + 2 linguri 1 plic praf de copt sucul de la o portocala 3 linguri de cacao + 3 linguri apa Citește mai mult…