ciorba de iepure cu fasole si spanac

Pentru zilele super ocupate, cand aveti nevoie de o ciorba rapida si aromata pe masa, in cel mai scurt timp posibil, eu va recomand aceasta ciorba de iepure cu fasole si spanac proaspat. O puteti prepara si cu carne de pui, daca nu aveti iepure, dar eu va recomand sa consumati ori de cate ori aveti ocazia aceasta carne atat de sanatoasa.

Ingrediente

bucati osoase de la iepure
1/2 lingurita cimbru uscat
putin ulei
1 ceapa mare
1 ardei gras
2 morcovi mari
o mana de spanac proaspat
1 conserva de rosii de la Sun Food
1 conserva de fasole de la Sun Food
sare si piper

Rumeniti in oala carnea de iepure cu cimbru. Scoateti carnea si caliti usor ceapa, adaugati morcovul si ardeiul gras si lasati putin pe foc, pana se inmoaie usor si lasa culoare. Stingeti cu apa, adaugati sare si piper dupa gust si lasati la fiert pana cand s-a gatit carnea.

Inainte de final, adaugati urmatoarele ingrediente
*pasati rosiile si adaugati-le in ciorba
*desfaceti conserva de fasole, goliti-o intr-o strecuratoare si clatitile bine. Adaugati-le in ciorba si lasati sa dea un clocot impreuna cu toate celelalte ingrediente.
*luati oala de pe foc si adaugati spanacul taiat fasii.

ciorba de iepure cu fasole si spanac