0
4 In Retete

Cheesecake cu capsuni (fara coacere)

Un desert rapid, pregatit in graba intr-o zi fierbinte de vara, dar care a fost tare apreciat, mai ales rece de la frigider.

Puteti sa nu folositi deloc fructe sau sa inlocuiti cu alte fructe. La mine a fost cerere pentru un desert cu capsuni si pentru ca nu se prea gasesc capsuni la final de august, am ales sa incerc aceasta dulceata de la DM si sunt tare incantata de descoperire! Are un gust autentic si adevarat de capsuni, o bucurie sa o mananci si s-a potrivit perfect cu desertul meu rapid.




Ingrediente
220 gr de biscuiti
100 gr de unt
500 gr de mascarpone
150 gr de zahar pudra cu aroma de vanilie
cam doua lingurite de zeama de lamaie
cateva lingurite de dulceata de capsuni

Biscuitii i-am zdrobit cu robotul de bucatarie si i-am amestecat bine cu untul topit.
Am pus biscuitii intr-o tava si i-am apasat bine, sa se preseze si sa fie cat mai putin spatiu intre ei.


Am batut cu mixerul mascarpone cu zaharul si zeama de lamaie. Cand am obtinut o crema tare, am pus-o peste blatul de biscuiti. Deasupra am pus cateva lingurite de dulceata si le-am amestecat in partea superioara a cremei cu o scobitoare.


Am acoperit tava si am lasat la rece cam 4-5 ore inainte sa o tai.

A fost un deliciu!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Lore Stoica
    23/08/2019 at 20:38

    Deja salivez, sigur o sa fac si eu! Ce fel de biscuiti ai folosit? Cei gen populari sunt ok? Multumesc, Lore.

    • Reply
      Ama Nicolae
      24/08/2019 at 07:29

      Da, sunt perfecti cei populari. Sau digestivi 🙂 Sau oreo 😀

  • Reply
    Loryloo
    24/08/2019 at 10:05

    Oh, chiar asa de simpla si rapida nu ma asteptam sa fie😁 O incerc fara doar si poate! Pentru mamici cu bebei mici si cu putin timp la dispozitie, e perfecta! Multumim de idee!

    • Reply
      Ama Nicolae
      24/08/2019 at 15:19

      da, da, super simpla <3

    Leave a Reply