Ingrediente:
10 lg faina
10 lg zahar
7 oua
2 lg cacao
esenta de vanilie
praf de copt

Din pacate nu sunt foarte priceputa la prajituri, de aceea e mare lucru ca mi-am luat inima in dinti si am facut ceva dulce. Iar daca arata complicat, va asigur ca nu este 🙂

Separati ouale si puneti intr-un bol mai mare albusurile si in unul mai mic galbenusurile. Albusurile le bateti o spuma tare impreuna cu jumate din cantitatea de zahar. Restul zaharului il amestecati cu galbenusurile si apoi turnati incet compozitia din galbenusuri in spuma. Adaugati si faina si amestecati pana se omogenizeaza.

Despartiti aluatul in doua parti, iar in una dintre ele amestecati cacao.
Intr- tava tapetata cu hartie de copt, turnati alternativ din cele doua tipuri de aluaturi (mie mi-a iesit mai mult aluat cu cacao).
Lasati la copt pana cand o scobitoare infipta in mijloc iese curata.