0
5

Ce se incinge mai intai, ceapa sau carnea?

Pentru mine este o decizie de moment, in functie de cum simt acel fel de mancare, nu este o regula fixa.

Voi cum procedati?

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Kadia Yus.
    10/12/2014 at 15:41

    Separat! Intai carnea, pe care o scot pe un servetel pana prajesc ceapa, apoi pun inapoi carnea. 😀

  • Reply
    Angy
    11/12/2014 at 06:54

    Intai carnea,dupa care arunc ceapa…si le calesc impreuna un timp, dupa care pun vin, sau apa, depinde de ce preparat vreau sa fac.

  • Reply
    Cya
    11/12/2014 at 12:01

    Nu gatesc absolut nimic cu ceapa, ca sunt alergica, si dilema e rezolvata.

  • Reply
    Anonim
    12/12/2014 at 07:12

    eu calesc ceapa separatin functie de mancarea aleasa, la foc mic, mai multe minute, cu putina sare, pana se inmoaie si adaug putin piper macinat.
    carnea fripta fara grasimi, pulpe de pui sau carne de porc in bucati, apoi adaug condimentesi vin alb dupa caz, sa capete si mai multa savoare.
    pun peste carne suc de rosii sau bulon dizolvat, fierb putin si adaug ceapa.
    imi place foarte mult cum iese si cu verdeata deasupra, muuuuuulta, si mananc,si mananc… 🙂
    cozia

  • Reply
    Anaty
    03/12/2015 at 08:27

    Ceapa apoi adaug carnea. Nici nu mi-a trecut prin cap ca se poate si invers :)))

  • Leave a Reply