Apropierea Pastelui se simte pe blogurile culinare, pentru ca abunda retetele cu prajituri si cozonaci. Iar la aceasta prima editie a Ce a fost bun saptamana asta, va propun mai ales dulciuri.

  • Si intorcandu-ne la prajituri, Amalia continua in aceasta saptamana postarile foarte utile in care ne explica pas cu pas acele retete atat de populare incat se crede implicit ca se cunosc. Iar Amalia ne explica in aceasta saptamana cum se face pandispanul.
  • Diviana ne arata si ea cum se face o reteta foarte populara: prajitura Valurile Dunarii si arata incredibil de pufoasa!
  • Dupa cum ne-a obisnuit deja, Laura (Adamache) ne rasfata cu o prajitura simpla (cel putin asa pare cand o face ea) si care arata impecabil – Pufoase cu frisca.
  • Gabriela Cara m-a cucerit cu o reteta inedita pentru Milch Shnitte , pentru ca eu eram convinsa ca astfel de bunatati nu se pot obtine decat daca le cumperi. Si dupa ce am vazut cat de incredibil arata, am prins mult-mult curaj in a le incerca si eu!
  • Pregatita si ea de sarbatori, Lissa imi aminteste de prajiturele delicioase din copilarie, deghizate de ea in forma de piersicute. Mai sa nu-mi dau seama ca nu sunt adevarate! 🙂
***

What was good this week:


Panko-crusted pork chopped – Crepes of Wrath
No knead bread – Everybody likes sandwiches
Amalia – how to make pandispan