Ingrediente

100 gr unt
250 gr faina
100 gr zahar
50 gr cacao
1 lingurita praf de copt
3 oua
150 ml lapte

Pentru sos
300 ml apa clocotita
100 gr zahar
25 gr cacao

1. Incalzeste cuptorul la 180 gr.
2. Unge cu unt o forma de yena de 2 litri.
3. Amesteca faina cu cacao si praf de copt.
4. Mixeaza bine untul cu zaharul si ouale.
5. Adauga alternativ in compozitie amestecul de faina si laptele.
6. Toarna compozitia in vasul pregatit.
7. Toarna apa clocotita peste cacao si zahar pentru a pregati sosul. Amesteca bine si toarna compozitia peste aluatul din vasul de yena.
8. Coace la cuptor 30 de minute, pana cand deasupra se vede ca este copt.
9. Serveste cat este calda. Cand vei scoate din budinca, vei descoperi un sos delicios in tava!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Inghetata cu ulei de masline si cimbru

Aceasta inghetata a primit un nume special la noi acasa. Dupa ce Natalia a gustat-o pentru prima oara, a zis incantata: „Mami, asta e cea mai buna inghetata pe care ai facut-o! Are gust de…are Citește mai mult…

Retete

Smoothie cu pudra de orz

  Dupa cum bine ma stiti, sunt mare iubitoare de smoothie-uri, atat pentru textura lor cremoasa, cat si pentru marea alitate de a-mi permite sa strecor in ele tot felul de alimente sanatoase care altfel Citește mai mult…

Retete

Tort cu cocos

  A trecut mai bine de o luna de cand am preparat acest tortulet, de ziua sotului meu. Pentru ca lui ii place tare mult cocosul, am decis ca acesta sa fie vedeta acestui desert. Citește mai mult…