Ingrediente

100 gr unt
250 gr faina
100 gr zahar
50 gr cacao
1 lingurita praf de copt
3 oua
150 ml lapte

Pentru sos
300 ml apa clocotita
100 gr zahar
25 gr cacao

1. Incalzeste cuptorul la 180 gr.
2. Unge cu unt o forma de yena de 2 litri.
3. Amesteca faina cu cacao si praf de copt.
4. Mixeaza bine untul cu zaharul si ouale.
5. Adauga alternativ in compozitie amestecul de faina si laptele.
6. Toarna compozitia in vasul pregatit.
7. Toarna apa clocotita peste cacao si zahar pentru a pregati sosul. Amesteca bine si toarna compozitia peste aluatul din vasul de yena.
8. Coace la cuptor 30 de minute, pana cand deasupra se vede ca este copt.
9. Serveste cat este calda. Cand vei scoate din budinca, vei descoperi un sos delicios in tava!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Challah – paine evreiasca pentru Anul Nou

De Craciun am neglijat un pic maiaua si in aceasta dimineata nu era inca revenita complet. In plus, ultima mea paine s-a mancat foarte repede si aveam nevoie rapid de o paine proaspata. Asa ca Citește mai mult…

Retete

Ciorba de legume, praz si ciuperci

Ingrediente 2-3 catei de usturoi 3 morcovi 2 radacini de patrunjel 1/2 de telina mica aprox. 250 gr ciuperci 1 praz 2-3 linguri de bulion o lingurita de oregano 1 cana de paste marunte sare Citește mai mult…

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…