briose cu spanac
Aceasta reteta este tare veche si ma mir ca nu am publicat-o pana acum. Pentru mine este varianta perfecta de a pregati din timp micul dejun sau de a avea ceva de pus la pachet. Briosele cu spanac sunt gustoase, zemoase si usor de servit.




Ingrediente 
5 oua
200 gr spanac (congelat)
100 gr telemea
ardei rosu (optional)
2 catei de usturoi
sare si piper
putin ulei
Decongelati spanacul sau tocati-l marunt pe cel proaspat. Sotati-l usor intr-o tigaie impreuna cu usturoiul.
Bateti bine ouale cu sare si pepr. Adaugati telemeaua sfaramitata si ardeiul rosu taiat cubulete. Incorporati si spanacul racit.
Turnati amestecul in forme de briose unse cu putin ulei sau unt.
Coaceti pana s-au copt toate briosele.

Briosele cu spanac le puteti servi calde sau ca hrana rece sau aperitiv.* puteti jongla cu cantitatea de spanac in functie de cat de „verzi” vreti sa fie briosele. Noua ne place cu mult spanac! 🙂


2 Comments

ella · 07/07/2015 la 19:12

Este ceva ce ma atrage;le voi face in weekend.
Multumesc mult!

Cristina's World · 09/07/2015 la 09:12

Toti am pornit de jos si toti am simtit la un moment dat ca nu ne apreciaza nimeni, ca munca noastra nici nu este observata, ca nu insemnam nimic si ca ne pierdem in marea asta de oameni si idei. Eu va propun ca in fiecare luna sa sustineti intr-o postare un alt blog. Fie ca este un blog mic, aflat la inceput de drum, sau un blog pe care il apreciati si-l urmariti cu regularitate, sau un blog de pe care v-ati inspirat adesea pentru meniul zilnic, pomeniti-l intr-o postare si faceti-i o surpriza. Va asigur ca gestul vostru va pune un zambet pe fata unui om, iar in ziua de azi, cand zambetele sunt atat de rare, cum sa refuzi sa fii tu cel care daruieste zambete?
Te astept cu mare drag la provocarea "Virtual hug" http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2013/11/provocarea-virtual-hug.html
Multumesc anticipat! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Challah – paine evreiasca pentru Anul Nou

De Craciun am neglijat un pic maiaua si in aceasta dimineata nu era inca revenita complet. In plus, ultima mea paine s-a mancat foarte repede si aveam nevoie rapid de o paine proaspata. Asa ca Citește mai mult…

Retete

Ciorba de legume, praz si ciuperci

Ingrediente 2-3 catei de usturoi 3 morcovi 2 radacini de patrunjel 1/2 de telina mica aprox. 250 gr ciuperci 1 praz 2-3 linguri de bulion o lingurita de oregano 1 cana de paste marunte sare Citește mai mult…

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…