0
0 In Retete

Biscuiti moi (fara gluten)

Pentru ca luna mai este Luna Internationala fara Gluten, am pregatit impreuna cu Natalia o reteta extrem de simpla cu faina fara gluten, cu care particip si la campania #GatescFaraGluten, gazduita de Gourmandelle.

Cand am spus ca aceasta reteta este foarte simpla, nu am glumit. De fapt este facuta aproape in intregime de Natalia (4 ani), eu asumandu-mi doar rolul de a face pozele si de a umbla la cuptor. In rest, de la primele etape ale prepararii, pana la mancat, de toate etapele s-a ocupat Natalia. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ingrediente 
250 gr faina fara gluten (eu am folosit Mix Patisserie de la Dr. Schar)
2 lingurite praf de copt 
1 lingurita sare 
2 oua 
200 gr smantana

Incingeti cuptorul la 200 grade 

Amestecati mai intai faina cu sarea si praful de copt. Adaugati apoi smantana si amestecati usor, pana se omogenizeaza aluatul. Incorporati si cele doua oua si amestecati bine. 
Scoateti bucatele de aluat pe o suprafata cu faina din belsug si formati mici bilute. Asezati-le dupa chef in tava (noi am construit o floricica) si coaceti-le rapid, cam 15 minute sau pana devin rumene. 
Descopera si alte retete fara gluten:

Aboneaza-te! Introdu adresa ta si vei primi pe mail fiecare reteta publicata:

Delivered by FeedBurner

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply