0
2 In Uncategorized

Back!

Da, da, imi recunosc vina! Nu am fost plecata nicaieri, nu am fost rapita si nici nu am facut nicio inventie remarcabila pentru omenire. Cu toate acestea, de aproape o saptamana nu am mai scris nimic…sa nu va spun ce a mai scazut traficul! :))

Ce am facut? Am inceput sa lucrez pe proiecte: unul tine de re-branding si multa, multa mancare. E munca grea cand ai ca si concurenta mamuti finantati de concerne internationale. Deci imi puteti ura noroc macar! 🙂

Am jucat muuuult Heroes. Nu am devenit mai buna (oricum eram!) si nici nu am constatat o imbunatatire substantiala a tacticii folosite, dar macar mi-am mai redus din agresivitate.

Am citit Pentru cine bat clopotele de Hemingway si pentru prima oara, de mult timp, mi-a parut rau ca se termina cartea. Si sa fim seriosi, Pentru cine bat clopotele nu e un roman scurt la cele aproape 600 de pagini. Ori am eu o imaginatie bogata, ori m-am simtit „privind” cel mai tare film de actiune/razboi in timp ce citeam. Nu este o carte dificila ci una foarte captivanta! Deci o recomand pentru zilele astea mult prea fierbinti, cand nu ne putem cere mintii sa faca eforturi sustinute!

Abia am inceput Armance de Stendhal, o cartulie care pare a fi foarte nostima si ironica.

Pisica a ramas tot fara nume, fiind strigata mai ales cu apelativul de Pisu. Nu cred ca o deranjeaza sa fie fara nume, ca oricum nu reactioneaza la nici un efort de al meu de a o striga. Singura modalitate sigura de a o chema la mine e sa ii pun mancare…
Relatia dintre The Nameless Cat si Aldo este tot mai buna: azi dimineata matza a servit micul dejun in acelasi timp cu Aldo, mancand din acelasi bol! De asemenea ghemul de blana din varful cozii lui Aldo reprezinta principalul punct de atractie.

In concluzie, am avut nevoie sa ma desprind un pic!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Alin
  19/07/2007 at 18:23

  just call it Nameless

 • Reply
  ama
  22/07/2007 at 16:15

  Pisica anonima :))

 • Leave a Reply