0
1 In Uncategorized

Atelier de Paine


Nici nu va imaginati cat ma bucur sa va anunt urmatorul Atelier culinar pe care il organizez impreuna cu cameliaminisan.blogspot.com, mai ales ca refacem un atelier tare drag noua si participantilor: cel de framantat si savurat paine de casa! 🙂

De data asta am schimbat cateva detalii, astfel incat am adus multe imbunatatiri atelierului.

In primul rand vom lucra cu faina buna asigurata de Boromir. Tot ei ne vor asigura si sortuletele si un premiu pentru cea mai deosebita paine.
La paine vom adauga si un ingredient miraculos: cartofii! 🙂 Astfel ca va voi invata cum sa pregatim una dintre cele mai irezistibile si gustoase paini traditionale.

Si mai e ceva!

Painile le vom coace intr-un cuptor special asigurat de Pizzeria La Maria si tot ei ne vor pregati un gulas delicios cu care sa servim painile la care am lucrat!

Asa cum v-am obisnuit deja Atelierul v-a fi impartit in doua parti – partea culinara in care vom framanta si decora painile si o parte creativa (Atelierul de zambete).

Info Atelier de Paine

Data: duminica 26 sept 2010, ora 11.00 – 15.00
Locatia: Pizzeria La Maria – Str.Miron Costin 11 Timisoara
(in zona P-ta Maria, straduta perpendiculara pe Malul Begai. De la pizzerie, privind vis-a-vis (peste Bega) se vede cladirea Pasmatex)
Taxa de participare* (se achita la sosire): 30Ron/adult (20Ron/copil intre 3-10ani)
Inscrieri**: amainbucatarie@gmail.com sau 0723 049 584 -Camelia

*Taxa de participare acopera: toate ingredientele si materialele necesare Atelierului, masa de pranz (gulas de vita si muraturi), apa, limonada, cafea.
** Datorita cererilor mari pt participarea la Atelierele noastre, persoanele inscrise la Atelier vor avea locul rezervat pana duminica la ora 11.10. Daca se intarzie (si nu se anunta telefonic intarzierea), locurile vor fi redistribuite participantilor veniti spontan.


Harta pentru gasirea locatiei.


View Larger Map

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Camelia Minisan
    15/09/2010 at 18:38

    Azi ma gandeam nerabdatoare la Atelierul de Paine si mi-am amintit de bunica, cand facea paine in cuptor, iar ziua aceea presupunea un intreg ritual si era de mare "sarbatoare". De cate ori trec pe langa o brutarie, ma invaluie amintirea calda a bunicii si gustul simplu si inocent al copilariei. Imi doresc sa aducem impreuna, in cadrul Atelierului, macar o farama din acea stare magica, de bine, de simplu, de fara griji… si ma bucur nespus ca sta in puterea noastra sa creem un context in care fiecare invitat poate "gusta" din bucuria lucrurilor simple, facute impreuna. Acest Atelier este mai mult decat o lectie de gatit, este un exercitiu de "a fi", o pauza de la secolul vitezei, un timp pentru NOI. Ma bucur ca facem acest atelier!

  • Leave a Reply