0
0

Aripioare la gratar cu sos de prune si ardei

051

August a fost o luna generoasa si a facut temperaturile suportabile. A fost o placere sa stai afara pe langa grill si marturisesc ca dupa luna iulie, cand am gatit aproape zilnic cat am fost acasa, mi se facuse dor de fragezimea unica a carnii gatita pe grillul Outdoor Chef.

Am uns aripioarele cu un pasta de ardei in care am pus 1 lingura de zahar (pentru caramelizare) si le-am pus intr-o tava speciala de la Grill Society impreuna cu rondele de ceapa rosie si morcovi taiati fasii. Le-am lasat sa se rumeneasca linistite in tava si sa se caramelizeze pe ele marinata.

Separat, intr-un mic vas, am pus 4 prune taiate cubulete, 2 catei de usturoi tocati, 2 linguri de pasta de ardei si un praf de sare (daca mai e nevoie!). L-am pus tot pe grill si l-am lasat sa fiarba in timp ce se facea gratarul.

013

Si ca sa vedeti cat spatiu aveam pe grill, pe langa sos si tava cu aripioare, se mai perpeleau si 12 mici! :))

Cand s-a legat sosul, il luati de pe foc si il pasati cu robotul.

Se serveste alaturi de aripioare si legume! E irezistibil 🙂

056

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply