A sosit primavara si cu ea s-au umplut pietele de verdeata si de legume proaspete si irezistibile!
Pentru a profita din plin de ele, asigurati-va ca le includeti in meniul zilnic. Mai jos v-am pregatit o colectie de 40 de retete pe care le puteti folosi pentru a gati zi de zi cu cate un ingredient de sezon.

Pofta mare!

 

 

Clatite cu cartofi si chives
Briose cu spanac si telemea
Omleta cu branza de capra, spanac si cartofi
Paine impanata cu mozzarella si leurda
Gris cu branza si ou
Mic dejun cu ou, spanac si ciuperci
Oua umplute cu ficat
Oua umplute cu bacon si ceapa verde
Waffe cu branza si spanac
Smoothie cu spanac
Smoothie cu spanac si capsuni

Supa de gulii
Ciorba de iepure cu fasole si spanac
Supa de gulii cu perisoare
Supa de gulii cu galuste de faina si rozmarin
Supa-crema de usturoi cu cimbru
Supa de frunze de ridichi
Supa de quinoa si spanac
Supa-crema de broccoli cu leurda
Supa chinezeasca cu ou
Ciorba de vitel cu macris
Supa-crema de pui cu spanac
Supa-crema de sparanghel

Risotto cu leurda si creveti
Gnocchi cu spanac si ricotta
Salata de quinoa cu ceapa verde si migdale
Clatite cu spanac umplute cu pui
Spanac gratinat
Gratar de pui cu salata de leurda
Orez cu ficat si spanac
Salata de primavara cu naut
Salata de telemea de oaie si macris
Porc cu fasole si spanac
Spaghete cu spanac si mozzarella
Friptura de porc cu mustar si spanac
Salata de primavara cu verdeturi si mozzarella
Clatite cu spanac, pui si piri piri
Pireu de conopida, spanac si friptura de pui

Colac cu leurda